Ana içeriğe atla

Matematik Bölümü, Yardımcı Doçent/Doçent Kadrosu İlanı

Konum: Ankara, Türkiye

Süre: Tam zamanlı

Sözleşme Tipi: Sözleşmeli/ Devamlı Statü

Başlangıç Tarihi: Eylül 2018

TED Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Matematik Bölümü’ne Hesaplamalı İstatistik/Makine Öğrenmesi/Veri Bilimi alanlarında uzmanlaşmış, aşağıda belirtilen şartları sağlayabilen Doktor Öğretim Üyesi  veya Doçent kadrosunda öğretim üyesi alınacaktır.

Adayların Matematik, İstatistik veya Bilgisayar Mühendisliği alanlarında doktora yapmış ya da doktora çalışmalarını en geç Temmuz 2018 tarihinde tamamlayacak olmaları, R ve/veya python gibi veri bilimi ve hesaplamalı istatistik alanlarında sıklıkla kullanılan dillerden en az bir tanesine hakim olmaları, bağımsız araştırma yapabilme ve yüksek nitelikli İngilizce ders verebilme becerilerine sahip olmaları gerekmektedir.

TED Üniversitesi (TEDÜ) 2009 yılında Ankara’da, Türk Eğitim Derneği Yükseköğrenim Vakfı tarafından kar amacı gütmeyen bir vakıf üniversitesi olarak kurulmuştur. Şehrin merkezinde konumlanmış genç, dinamik ve çağdaş bir üniversite olan TEDÜ, liberal eğitim felsefeni benimsemiştir. Bu doğrultuda,TED Üniversitesi’nin vizyonu, öğrencilerine en iyi eğitim deneyimini sağlamak ve küreselleşmenin gerektirdiği bilgi, beceri ve yetkinliklere sahip mezunlar yetiştirmektir.

Üniversite hakkında daha fazla bilgi için web sayfamızı (www.tedu.edu.tr) ziyaret edebilir, ilan hakkında daha fazla bilgiyi Dr. Öğr. Üyesi İnan Utku Türkmen’den utku.turkmen@tedu.edu.tr alabilirsiniz.

Başvurmak için:

Lütfen niyet mektubunuzu, güncel özgeçmişinizi, yayınlarınızın listesini, öğretim konusundaki düşüncelerinizi ve araştırma gündeminizi belirten birer yazıyı içeren dosyanızı başvuru dilekçenizle birlikte jobs@tedu.edu.tr adresine gönderiniz.

Tarih: