Ana içeriğe atla

Fen Edebiyat Fakültesi, Matematik Bölümü Doçent Kadrosu İlanı

Konum: Ankara, Türkiye

Süre: Tam zamanlı

Sözleşme Tipi: Sözleşmeli/Devamlı Statü

Başlangıç Tarihi: Eylül 2018

 

TED Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Matematik Bölümü’ne Doçent kadrolu öğretim üyesi (bölüm başkanı) alınacaktır.

Adayların Matematik alanında doktora yapmış olmaları, Doçent unvanını Matematik alanında almış olmaları ve yüksek nitelikli İngilizce ders verebilme becerisine sahip olmaları gerekmektedir.

TED Üniversitesi Matematik Bölümü Kasım 2017’de kurulmuş olup matematik lisans programının Eylül 2018 itibariyle açılması planlanmaktadır. Mevcut durumda Matematik Bölümünde 4 öğretim üyesi, 1 öğretim görevlisi ve 2 araştırma görevlisi çalışmaktadır.

TED Üniversitesi (TEDÜ) 2009 yılında Ankara’da, Türk Eğitim Derneği Yükseköğrenim Vakfı tarafından kar amacı gütmeyen bir vakıf üniversitesi olarak kurulmuştur. Şehrin merkezinde konumlanmış genç, dinamik ve çağdaş bir üniversite olan TEDÜ, liberal eğitim felsefeni benimsemiştir. Bu doğrultuda,TED Üniversitesi’nin vizyonu, öğrencilerine en iyi eğitim deneyimini sağlamak ve küreselleşmenin gerektirdiği bilgi, beceri ve yetkinliklere sahip mezunlar yetiştirmektir.

Bölüm ve üniversite hakkında daha fazla bilgi almak için www.tedu.edu.tr web adresini ziyaret edebilir, ilan hakkında daha fazla bilgiyi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığından alabilirsiniz.

Başvurmak için:

Lütfen niyet mektubunuzu, bölüm başkanının rolü hakkındaki görüşünüzü (idari ve stratejik hedeflerinizi ve bölümün büyümesi ile ilgili düşüncelerinizi) içeren bir yazıyı, güncel özgeçmişinizi ve yayınlarınızın listesini jobs@tedu.edu.tradresine gönderiniz.

Tarih: